top of page
  • Writer's pictureLaci Fyzyo

PROGRAM certifikovaných kurzov a workshopov pre rok 2024

Updated: Nov 1, 2023

Ahoj ahoj ahoj :). Nižšie nájdeš program certifikovaných kurzov a workshopov pre rok 2024. Aby si si chytil/a miesto na kurz, odporúčam sa registrovať čím skôr, nakoľko kapacita na každý z nich je max 10 miest. Výnimkou sú samozrejme online workshopy. Čítaj pozorne, čaká ťa množstvo zaujímavých vzdelávacích aktivít, certifikácií, alebo online workshopov so zaujímavými postrehmi, najnovšími poznatkami. Či už si učiteľ Ashtanga jogy, alebo úplný začiatočník, alebo ťa trápia pohybové problémy, tu si prídeš na svoje. Tak čítaj pozorne, začíname ;-)


Stačí rozkliknúť príslušný mesiac, ale aj tak čítaj až do konca :)




 

JANUÁR 2024

FEBRUÁR 2024

MAREC 2024

APRÍL 2024

MÁJ 2024

JÚN 2024

 

Navyše od Januára prinášam pravidelný ONLINE blok Q/A, kde odpoviem na tvoje otázky. Pôjde o hodinové online stretnutie vždy každý posledný pondelok v mesiaci podľa aktuálneho rozvrhu, na ktoré sa prihlásiš v rozvrhu - fyzyo.isportsystem.sk - ako na klasickú hodinu a uhradíš prostredníctvom online prevodu. Stretnutie bude prebiehať vždy 1 hodinku a cena bude 12 € (platia na ňu aj permanentky). Otázky budete klásť anonymne cez app. alebo webstránku SLIDO. Link budem pravidelne uverejňovať vždy na začiatku mesiaca v samostatnom poste a instagram stories. Otázky sa môžu týkať čohokoľvek - jogy, fyzioterapie, praxe, učiteľským veciam, rady, tipy, triky.... je to na tebe. Link budem zasielať tesne pred začatím online hodiny individuálne.



HLASUJ alebo komentuj A VYHRAJ VSTUP NA MYSORE ZADARMO

Žrebovať budem okolo Vianoc ;-)

Ktorý kurz alebo workshop sa ti pozdáva najviac?

  • Učiteľský program RYS200

  • Začiatočnícky kurz

  • Certifikácia DYCH - TDK

  • Certifikácia Využitie terapeutického potenciálu AY


POZOR! Jednotlivé termíny sa v prípade nečakaných udalostí môžu meniť. O zmenách budeš informovaný/á.

Všetky hodiny, kurzy a workshopy budú postupne pribúdať v rozvrhu a v samostatnej sekcii kurzy

 

Všetky údaje a informácie obsiahnuté v tomto blogu sú výhradným vlastníctvom majiteľa a sú chránené ochrannou známkou na ochranu duševného vlastníctva autora. Zároveň prehlasujem, že v blogu nie sú uvedené žiadne lekárske rady a iné odporúčania.




157 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page