top of page
  • Writer's pictureLaci Fyzyo

ASHTANGA YOGA AKO TERAPIA

Updated: Mar 4

ONLINE CERTIFIKÁCIA YOGA ALLIANCE


Tajomstvo Ashtanga jogy zďaleka nespočíva iba v opakovaní poradia ásan. Spočíva v niečom úplne inom. V čom, to prezradím na online kurze s certifikáciou YOGA ALLIANCE. Samozrejme, jej základ spočíva v dychu, avšak na tomto kurze sa zameriame na techniku praxe a to aj časti druhej série. Ako absolvent kurzu jogovej terapie podľa Srí T. Krishnamacharyu a Srí T.K.V. Desikachar-a môžem prezradiť, že dnes sa z Ashtangovej praxe jej potenciál takmer nevyužíva, ale ty to môžeš týmto kurzom zmeniť.



ASHTANGA YOGA AKO TERAPIA

Pre koho je online kurz vhodný?


ASHTANGA YOGA AKO TERAPIA - certifikovaný kurz je vhodný pre akéhokoľvek praktikanta Ashtanga jogy všetkých úrovní


Na kurze ASHTANGA YOGA AKO TERAPIA sa dozvieš:

  • ako krok po kroku dosiahnuť terapeutický potenciál Ashtanga jogy

  • čo v praxi vnímať

  • čo hovorí filozofia

  • čo hovorí fyzioterapia

  • ako pristupovať, keď máš zranenie, nechce sa ti, bojuješ s večnou nechuťou a pod.

  • ako postupovať s druhou sériou

  • q/a

Dosiahnuť terapeutický potenciál Ashtanga jogy sa dá aj bez zranení. Avšak ako na nás vplýva stres, emočné vypätie, nepokoj - čo a kedy použiť a prečo, ako pristupovať k vlastnej praxi, keď sa cítite zle? Čo robiť? Pranayamu nemožno opomenúť.


Termín konania kurzu

kurz sa bude konať dva po sebe idúce víkendy, a to konkrétne:


8. a 9. 6 & 15. a 16.6. 2024


Program kurzu:

8 - 12 dopoludňajšia časť

12 - 13 prestávka na obed

13 - 15 popoľudňajšia časť


Cena kurzu

300€ prihlásenie do 15. Marca 2024 / inak 350 € (možnosť uhradiť na dvakrát)


max. počet účastníkov: neobmedzene


Registrácia na kurz

vyplnením registračného formulára kliknutím na tlačidlo "chcem sa registrovať" v dolnej časti stránky. Do správy uveď, na ktorý konkrétny kurz sa hlásiš (názov kurzu). Následne ti bude vystavená faktúra.


Link na prihlásenie bude zaslaný iba účastníkom, ktorí kurz uhradili, tesne pred jeho začatím.



 

Vyhlásenie o zodpovednosti: Tento príspevok je určený iba na informačné účely a neposkytuje lekárske rady. Pred začatím akéhokoľvek kurzu sa poraďte s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom v prípade, že trpíte ochorením alebo iným problémom, ktorý by mohol prekážkou. Pre kurz platia všeobecné obchodné podmienky a GDPR.


Koncept učiteľského tréningu a všetkých kurzov či workshopov , kurikulum a vypracovaný manuál, ktoré sú poskytované v rámci služieb spoločnosti FYZYO education s.r.o. , sú výhradným vlastníctvom spoločnosti a sú chránené registrovanou ochrannou známkou na ÚPV SR. Účastníci tréningu a iné osoby sú povinní rešpektovať a chrániť tieto práva a nie sú oprávnení k akémukoľvek kopírovaniu, šíreniu alebo používaniu týchto materiálov a konceptov bez predchádzajúceho písomného súhlasu spoločnosti FYZYO education, s.r.o.



171 views0 comments
bottom of page