top of page
  • Writer's pictureLaci Fyzyo

certifikovaný kurz 2. série Ashtanga jogy

Updated: Mar 4

AKO NA 2. SÉRIU ASHTANGA JOGY - PRAX, DOPOMOCI A POKROČILÉ TECHNIKY TERAPIE S VYUŽITÍM ZNALOSTÍ APLIKOVANEJ KINEZIÓLÓGIE A JOGOVEJ TERAPIE


(certifikácia Yoga Alliance)

Prinášam ti nový certifikovaný kurz 2. série Ashtanga jogy Yoga Alliance venovaný technike praxe a dopomociam v druhej sérii Ashtanga jogy.


V dopomociach zďaleka nejde iba potlačenie alebo podržanie žiaka. Dopomoci sú mocný terapeutický nástroj a v druhej sérii AY o to viac! Ako sa na druhú sériu patrí, je nutné vedieť aj techniku jej praxe, čo zaručuje bezpečný prechod touto očistnou technikou.


certifikovaný kurz 2. série Ashtanga jogy obsahuje:

  • výuku vinyás a ásan druhej série

  • techniky praxe (ako "cvičiť") jednotlivých ásan a vinyás

  • techniku výuky

  • filozofia druhej série, emócie, prejavy a možné prejavy na začiatku praxe 2. série

  • dopomoci v druhej sérii

  • ako s druhou sériou narábať tak, aby ste dosiahli jej terapeutický efekt


certifikovaný kurz 2. série Ashtanga jogy

Pre koho je kurz vhodný?

certifikovaný kurz 2. série Ashtanga jogy je koncipovaný hlavne pre učiteľov Ashtanga jogy s min. RYS200, ktorí chcú posunúť výuku na nový level a pôsobiť naozaj do hĺbky a terapeuticky.


Zúčastniť sa ho môžu aj praktikanti bez ašpirácie učiť, ktorí chcú zdokonaliť a objaviť tajomstvo druhej série Ashtanga jogy - vhodné, aby v takom prípade prax bola min. po pozíciu Mayurasana - na kurze sa rozoberajú jednotlivé techniky ásan a vinyás



Kedy sa kurz koná?

Kurz sa koná dva po sebe idúce víkendy, a to konkrétne:


18. - 19. 5. & 25. - 26. 5. 2024

Program kurzu:


7:30 - 8:45 ranná hodina

8:45 - 9:30 prestávka na raňajky

9:30 - 12:30 dopoľudňajšia časť kurzu

12:30 - 13:30 prestávka na obed

13:30 - 16:30 poobedná časť kurzu


Čo všetko budem potrebovať?

písacie potreby, poznámkový blog, dva kusy pohodlnéhošportového oblečenia - na prezlečenie, občerstvenie (ak si chcete raňajky či obed pripraviť v priestore FYZ:YO), dobrú náladu a pohodu :)


Cena kurzu

Cena kurzu je 350 € / ak sa prihlásiš do 15. 3., získavaš zníženú cenu first minute 300 €



Registrácia

Na kurz sa registruješ vyplnením registračného formuláru kliknutím na "REGISTROVAŤ" . Do správy prosím uveď, na ktorý kurz sa registruješ a následne ti bude vystavená faktúra



Na záver kurzu obdržíš certifikát Yoga Alliance (YACEP - teaching techniques 30 h)




 

Vyhlásenie o zodpovednosti: Tento príspevok je určený iba na informačné účely a neposkytuje lekárske rady. Pred začatím akéhokoľvek kurzu sa poraďte s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom v prípade, že trpíte ochorením alebo iným problémom, ktorý by mohol prekážkou. Pre kurz platia všeobecné obchodné podmienky a GDPR.


Koncept učiteľského tréningu a všetkých kurzov či workshopov , kurikulum a vypracovaný manuál, ktoré sú poskytované v rámci služieb spoločnosti FYZYO education s.r.o. , sú výhradným vlastníctvom spoločnosti a sú chránené registrovanou ochrannou známkou na ÚPV SR. Účastníci tréningu a iné osoby sú povinní rešpektovať a chrániť tieto práva a nie sú oprávnení k akémukoľvek kopírovaniu, šíreniu alebo používaniu týchto materiálov a konceptov bez predchádzajúceho písomného súhlasu spoločnosti FYZYO education, s.r.o.







110 views0 comments
bottom of page