top of page
  • Writer's pictureLaci Fyzyo

SURYA NAMASKAR


Tajomstvo Surya Namaskar - online workshop



Surya Namaskar

Čo keby som ti prezradil, že Surya Namaskar obsahuje všetky potrebné vinyasy na zvládnutie prvej, či druhej série Ashtanga jogy? Zvládnutím techniky Pozdravov Slnku ti umožní zvládnuť a pochopiť akúkoľvek vinyasu v Ashtanga joge.

Na workshope sa dozvieš techniku a spôsob prevedenia každej z vinyás. Z každej časti si povieme, čo je to podstatné a dôležité. Surya Namaskar je posvätnou praxou a jeho technika predurčuje samotnú prax akejkoľvek série Ashtanga jogy.


Kurz je vhodný pre kohokoľvek, kto chce pochopiť prax Surya Namaskar.


Na workshop sa prihlásiš dole vyplnením príslušného formulára. Následne ti bude zaslaná Faktúra. Po obdržaní platby dostaneš link na workshop (youtube). Videá budú prístupné iba, ak sa na youtube prihlásiš e-mailom, ktorý zadáš pri prihlásení. Videá sú súkromné. Pod každým videom nájdeš link - preklik na ďalšie video. Videá ti budú sprístupnené jeden mesiac od prihlásenia, takže si ich môžeš kedykoľvek prehrať znova a znova.


kurz spolu obsahuje:


5 videí (úvod, hovorená prezentácia, SN A, SN B, záver), kde nájdeš techniku Surya Namaskar a na čo sa sústrediť.


Cena workshopu je 45,-€ / prihlásenie do 15. 3. 2024 iba 35,-€





 

Workshop je chránený autorským právom. Šírenie videí nie je povolené. Videá sú určené iba pre predplatiteľov worskhopu. Videá nie sú určené na výuku praxe Surya Namaskar. Ak máš zdravotné problémy alebo bolesti, neváhaj sa obrátiť so žiadosťou o konzultáciu. Videá nenahrádzajú výuku osobným prístupom a sú iba informačným zdrojom pre praktikantov jogy. Fyzyo education s.r.o. nepreberá zodpovednosť za prax mimo štúdia.

17 views0 comments
bottom of page